Unieke vrijgezellen activiteit

De perfecte mix tussen escape room en stadspel.

The Suspect is een unieke en onvergetelijke mix tussen een stadspel en een escape room. Tijdens deze beleving van 80 minuten worden jij en je vrienden ingezet als een Speciale Eenheid van de Politie. Jullie starten op een plein in de stad, zonder adres of informatie. Het is jullie missie om de verdachte op te sporen en zijn/haar plannen te dwarsbomen.
The Suspect is uniek in België en sleurt je op een filmische manier mee in het verhaal. Een acteur zorgt ervoor dat jullie deze beleving niet snel zullen vergeten.

Unordered List

  • Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.
  • Error sit voluptatem accusantium.
  • Doloremque laudantium, totam rem.
  • Eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis.
  • Velit esse quam nihil molestiae conse.
  • Vel illum qui dolorem eum fugiat quo.
  • Voluptas nulla pariatur?

Wat kan je verwachten?

Een unieke escaperoom, met niet zo'n klassieke opdrachten! Vanaf de start word je meegezogen in het verhaal en wil je het hoe dan ook oplossen. Zeker een aanrader voor escaperoomfans.
Tine (28 jaar)
Zowel logisch denken als technische bagage waren nuttig om de raadsels op te lossen. Prachtig in elkaar gestoken en technische snufjes maakten de beleving compleet. Nadien gezellig nagepraat in één van de gezellige cafeetjes vlakbij. Kortweg: een fantastische belevenis!
Inge (56 jaar)

FAQs

Geen antwoord gevonden hier? Contacteer ons dan.
Bij The Suspect gaan we net een stapje verder dan bij de standaard escape room. Een escape experience is niet moeilijker dan een escape game. Je kan vooral rekenen op meer avontuur en een realistischere beleving. Een acteur zal jullie spel begeleiden en ervoor zorgen dat het spel volledig tot zijn recht komt. Op die manier leggen we extra veel nadruk op het verhaal.
Je speelt het spel met een groep van 2 tot 6 personen. Je kan aanduiden hoe groot jouw team is wanneer je een online reservatie maakt.
Beide. Het verhaal start buiten, maar al gauw zullen jullie de escape room ontdekken. In geval van regenweer zal je hier dus ook op voorbereid moeten zijn. Het deel buiten duurt ongeveer 20 minuten.
Onze escape room duurt maximaal 80 minuten. Je wordt stipt verwacht op de afgesproken geheime locatie op het startuur van je reservatie.
Het spel is gemaakt voor jong en oud en is zeker niet vermoeiend en zonder fysieke uitdaging. We vragen enkel een gezonde portie concentratie en enthousiasme ;).
Het spel is gemaakt voor jong en oud. Onze escape room bevat geen horror elementen en kan gespeeld worden door vrienden, families of bedrijven. Bij personen onder de 16 jaar vragen we wel begeleiding van minstens één volwassene.
Je kan enkel reserveren door het online formulier te gebruiken op onze website. Voor grote groepen, bedrijven en teambuildings neem je best contact met ons op.
Je ontvangt na reservatie een email als bevestiging. Controleer zeker of deze email misschien in de spamfolder is terechtgekomen. Als u twijfelt of de reservering correct verlopen is, neemt u contact op via info@thesuspect.be