alles ligt in jullie handen

Kies je missie

MISSIE DAMPLEIN

2-7
80 minuten
Antwerpen Damplein

Een anonieme tip heeft nieuwe informatie aan het licht gebracht. De lokale politie rekent op jullie hulp om zo snel mogelijk in te grijpen. De veiligheid van het volledige land staat op het spel.

  • Escape room experience in Antwerpen
  • Op wandelafstand van Antwerpen centrum
  • Begeleiding van acteur(s)
  • Niet eng, wel spannend!
  • Speel met je kinderen, familie of vrienden
2-3 pers.
€99
3-4 pers.
€124
5- 6 pers.
€139
escape room The Suspect

HET EXAMEN

2-6
50-80 minuten
GEHEIM CAFé (ANTWERPEN)

Slagen jullie in het beruchte examen van de ontmijningsdienst? Werk samen met je vrienden of familie om de puzzels op te lossen en de bom te ontmantelen.

LET OP: Dit is een escape room spel waarbij je alle puzzels en elektonica oplost rond de tafel in een café.

  • Uitdagend spel mét elektronica
  • Speel aan tafel in een geheime bar
  • INCLUSIEF consumptie
  • Blijf gezellig napraten
  • Speel met je kinderen, familie of vrienden
2 pers.
€50
3-4 pers.
€62
5- 6 pers.
€72
escape room The Suspect

COMING SOON

2-6
80
?

Wegens groot succes werken we aan een nieuwe spannende missie. Eén ding is al zeker: zonder jullie wordt deze zaak nooit opgelost...

escape room The Suspect

FAQs

Geen antwoord gevonden hier? Contacteer ons dan.
Bij The Suspect gaan we net een stapje verder dan bij de standaard escape room. Een escape experience is niet moeilijker dan een escape game. Je kan vooral rekenen op meer avontuur en een realistischere beleving. Een acteur zal jullie spel begeleiden en ervoor zorgen dat het spel volledig tot zijn recht komt. Op die manier leggen we extra veel nadruk op het verhaal.
Je speelt het spel met een groep van 2 tot 6 personen. Je kan aanduiden hoe groot jouw team is wanneer je een online reservatie maakt.
Beide. Het verhaal start buiten, maar al gauw zullen jullie de escape room ontdekken. In geval van regenweer zal je hier dus ook op voorbereid moeten zijn. Het deel buiten duurt ongeveer 20 minuten.
Onze escape room duurt maximaal 80 minuten. Je wordt stipt verwacht op de afgesproken geheime locatie op het startuur van je reservatie.
Het spel is gemaakt voor jong en oud en is zeker niet vermoeiend en zonder fysieke uitdaging. We vragen enkel een gezonde portie concentratie en enthousiasme ;).
Het spel is gemaakt voor jong en oud. Onze escape room bevat geen horror elementen en kan gespeeld worden door vrienden, families of bedrijven. Bij personen onder de 16 jaar vragen we wel begeleiding van minstens één volwassene.
Je kan enkel reserveren door het online formulier te gebruiken op onze website. Voor grote groepen, bedrijven en teambuildings neem je best contact met ons op.
Je ontvangt na reservatie een email als bevestiging. Controleer zeker of deze email misschien in de spamfolder is terechtgekomen. Als u twijfelt of de reservering correct verlopen is, neemt u contact op via info@thesuspect.be
De escape room start op de parking aan Hardenvoort in Antwerpen. Je kan daar parkeren on in de straten rondom, dat zou geen probleem moeten zijn. Het spel eindigt op minder dan 2 minuten wandelen van het startpunt.